Jumaat, 5 Februari 2010

MANGSA LIWAT PALING GLAMOUR DAN COOL ....

Pemuda tinggi lampai dan muda perkasa ini mendakwa dirinya diliwat oleh orang tua yang berumur 60 tahun, Tidak payah tulislah nama orang tua itu, semua orang tahu, lagipun pertuduhan kali ini bukan yang pertama, tetapi kali kedua.

Jika betul, hebat lelaki tua itu kerana dapat “menewaskan” lelaki tinggi lampai dan muda perkasa ini!

Sukenya..

Pemuda ini juga dikategorikan sebagai “mangsa” rogol merangkap mangsa liwat paling cool pernah saya ketahui. Tidak pernah lagi ada “mangsa” rogol/liwat yang begitu menonjol seperti pemuda ini. Mangsa rogol/liwat yang lain takut hendak tunjuk muka. Mungkin sebab malu atau trauma. Yang ini lain daripada yang lain. Pemuda ini bukan sahaja mempunyai akaun fan page di Facebook, malah menulis blog tentang perjalanan kesnya di mahkamah. Malah cerita pemuda ini turut mempunyai halaman di Wikipedia. Lebih hebat, pemuda ini pernah bersumpah laknat di Masjid Wilayah Persekutuan mengaku dirinya diliwat oleh seorang tua yang berumur 60 tahun.

Walaupun 1Malaysia heboh tentang cerita “tiada penetrasi di tempat itu”, tetapi dia tetap “maintain” mempertahankan dakwaannya. Itulah yang membuatkannya lebih cool.

Selalu Update Blog
Aktif Facebook, sempat jadi Fan Yuna lagi
Dan wajah cool beliau sewatu di Mahkamah

Walaupun anwar sudah tidak berpangkat atau tidak lagi berjawatan tp tokoh2 ilmuan Islam dan kenamaan Islam tetap berkunjung ke kediaman DS Anwar Ibrahim antaranya:

Pengerusi Kesatuan Ulama Dunia yg juga Tokoh maal hijrah 09, Dr. Yusuf al-Qaradawi..
Tokoh Maal Hijrah 08, Dr. Wahbah Zuhaily..
Mufti Besar Bosnia, Dr. Mustafa Efendi..
Intelektual Islam yg juga cucu kpd pencetus Gerakan Islam Hasan al-Bana, Dr. Tariq Ramadhan..
Pemimpin Gerakan Islam Turki, Erdogan dan Abdullah Gul..
dan barisan pimpinan tertinggi Jemaah Islah Malaysia (JIM)

dan ramai lg tokoh2 yg tiada dalam gambar ni tp ada dlm gambar lain antaranya: Dr. Jamal Bazinna (Pengasas IIIT), Dr Annas Sheikh Ali (IIIT UK) Dr A. Hamid Abu Sulaiman (Rektor UIA), Syed Naquid Alattas dan ramai lg..

Tiada ulasan: