Jumaat, 7 September 2012

Senjata baru untuk tumbangkan UMNO...tunggu lagi..cepat gunakan segera...

 Inilah video paling laris yang memeningkan kepala UMNO

Lebih 136 ribu sudah menyaksikan video ini di You Tube selepas tiga hari berada di alam maya. Jumlah tersebut akan bertambah dari masa ke semasa. Jumlah yang menyaksikan tentulah jauh lebih besar kerana video ini juga dirakam dan diedarkan melalui pelbagai cara yang lain (selain You Tube). Setiap klik tayangan juga mungkin disaksikan oleh beberapa orang yang berkumpul di hadapan screen monitor komputer. Jumlah yang menyaksikan tentu mencecah jutaan orang.

Kelmarin seorang moderator kursus menayangkan video ini di hadapan sekumpulan peserta kursus motivasi (terdiri dari pelbagai status yang tidak dikenalpasti ideologi masing2, sebab kursus bukan berkaitan dengan politik), daripada 89 peserta kursus, 77 tidak bersetuju tindakan penyerang masjid tersebut manakala selebihnya enggan komen. Ia boleh dijadikan satu sampel kajiselidik bahawa di kalangan rakyat yang rasional mereka tidak bersetuju tindakan melampau digunakan terhadap masjid dan menganggap itu bukan cara yang waras untuk bertindak

Enggang Qadha mencadangkan video ini dicetak sebanyak-banyaknya dan sebarluaskannya di kalangan rakyat, biar rakyat menilai. InsyaAllah, hampir pasti ia akan mengurangkan sokongan terhadap UMNO. Ayuh bertindak...Tiada ulasan: