Sabtu, 20 Mac 2010

MELAYU KENA TIPU LAGI

APCO KEMPEN SATU MALAYSIA


APCO KEMPEN SATU ISREAL


IBU BAPA AMBIL PERHATIAN

SENAMAN JUGA BOLEH HILANGKAN STRESS


CARA TERBAIK HILANGKAN STRESS
SARAN TEMPAT KERJA SELESA ELAK STRES – melayau

Rosmah Mansor menyarankan kepada syarikat korporat supaya mewujudkan persekitaran tempat kerja yang lebih selesa bagi mengelakkan para pekerja mengalami tekanan.

Beliau berkata, suasana tempat kerja yang menyenangkan amat penting bagi membolehkan pekerja dapat mengimbangi antara kerjaya dengan kehidupan berkeluarga.

Malah beliau juga berharap syarikat korporat dapat menganjurkan pelbagai kursus termasuk yang berkaitan kekeluargaan dan kawalan tekanan perasaan.

nota:
anak anak di rumah
tolong jangan lakukan senaman di atas
tanpa pengawasan ibu bapa

suri rumah tangga jangan lakukan senaman ini
tanpa memberitahu balai bomba dan kereta ambulan
bersedia lebih baik dari tergelincir


BODEK PUN SILAP

BUAT MACAM INI - BARU TAK SILAP


JAKIM MOHON MAAF KESILAPAN SEGMEN ENAM PEMIMPIN - mStar

Jabatan Kemajuan Agama Islam Malaysia (Jakim) hari ini memohon maaf kepada Hishammuddin Hussein sekeluarga dan rakyat Malaysia di atas kesilapan ketika segmen Gurindam Enam Pemimpin dalam program siaran langsung 'Adik-Adikku' di TV1 semalam.

Ketua Pengarahnya Wan Mohamad Sheikh Abdul Aziz berkata ketika slot itu yang bertujuan mengenang jasa enam Perdana Menteri Malaysia, penyanyi solo gurindam telah tertinggal menyebut nama Allahyarham Hussein Onn, Perdana Menteri ketiga.

"Untuk makluman rakyat, semuanya telah diatur dengan baik termasuk ketika raptai, namun penyanyi tersebut tertinggal menyebut nama pemimpin itu tanpa niat prejudis atau disengajakan.

"Jakim telah merancang dengan teliti slot tersebut bagi mengenang dan menyanjung sumbangan besar kesemua Perdana Menteri yang telah membangunkan negara Malaysia," katanya dalam satu kenyataan, di sini hari ini.

Program Adik-Adikku merupakan program realiti kerjasama terbitan Jakim dan Radio Televisyen Malaysia bertujuan memupuk bakat kanak-kanak dalam berpidato, bertarannum, dan bernasyid.

PADAN MUKA.

PATUT KENA BUANG KERJA.

BERAPA LAMA SUDAH DIAJAR MEMBODEK.


MASIH BODOH LAGI.


TONGENG SIKIT ....NAK KENA TERAJANG TELOOO.


TUNDUK SIKIT....CIUM TANGAN.


TAK CUKUP DENGAN ISRAEL - DATANG KE SINI PULAK

MALAYSIA INI ADA BERAPA BELAS ?

nota:
zionisma meresap
hingga tidak diketahui
jantan betina
hingga tidak dikenali
dari mana zionis ini datang

waspada - sebelum kena goreng

Tiada ulasan: